Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració davant el TSJC en suport de la pesidenta i de la mesa del Parlament

Dilluns 8 i divendres 12 de maig, 8:30h; acompanyament de la mesa del Parlament al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya(TSJC)

03/05/2017 Política
L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis convoquen a l’acompanyament de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i dels membres de la mesa Lluís Corominas, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet.

Els cinc càrrecs estan investigats per desobediència i prevaricació per permetre un debat sobre el referèndum al Parlament.

Les entitats convoquen els ciutadans els dies 8 i 12 de maig a les 8:30 h davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al Passeig de Lluís Companys de Barcelona. La tercera sessió, el 12 de juny, es convocarà més endavant,

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid