x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Trobada històrica dels quatre consells insulars a Barcelona per parlar sobre el procés sobiranista del Principat

La conferència organitzada pel col·lectiu Illencs tendrà lloc el proper 5 de maig a la Universitat de Barcelona

20/04/2017 Política
La Universitat de Barcelona acollirà aquest pròxim mes de maig les màximes institucions representants de les Illes en una conferència organitzada pel col·lectiu Illencs. Tal com han informat des de l'entitat, conformada per gent nascuda a les Illes i amb residència al Principat, han estat ells els encarregats de citar, per primera vegada, els diferents presidents dels respectius consells insulars, segons publica dBalears

Així, la conferència, que tendrà lloc el pròxim 5 de maig a la Universitat de Barcelona reunirà el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord; el president eivissenc, Vicente Torres i el de Formentera, Jaume Ferrer.

Des d'Illencs han informat a dBalears que la clau de la conferència girarà, sobretot, entorn de la perspectiva de les Balears sobre el procés sobiranista de Catalunya. També servirà per tractar punts com la relació de les Balears amb el Principat i quins reptes i horitzons tenen en comú. Igualment, es durà a terme una explicació sobre les competències que tenen els consells i quines competències haurien de tenir.

L'activista i membre de l'organització, Marcel Pich ha assenyalat que serà una trobada «ben interessant» per valorar quines són les posicions dels respectius presidents dels consells respecte al procés català.

Valora
Rànquings
  1. “Expropien” 400 euros a una candidata de C’s
  2. La família suposadament agredida de Balsareny és una parella coneguda al Bages per les seves simpaties amb l'ultradreta
  3. Se suïcida al seu despatx el número dos de la policia nacional espanyola a Tenerife
  4. Mor a Saragossa un ultradretà que portava cinc dies en estat crític
  5. El fantasma ets tu, Pablo
  6. La pàtria i la nació no s'imposen
  7. El director d’informatius de TV3 denuncia que no s'hagi pogut retransmetre en directe la mobilització de Brussel·les
  8. Neix la Plataforma per la República amb el manifest “Derrotem el 155, guanyem la República”
  9. La JEZ obliga a la CUP d'Arenys de Mar retirar l'estelada i les pancartes a favors dels presos
  10. Penjat a la xarxa el "Lipdub per la República" protagonitzat pel CDR El Farrò del districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid