Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME-ESPANYOLISME
El Málaga Club de Futbol i les seves “passions polítiques”

Pocs dies desprès que s’hagués acusat d’homicidi a dos membres del grup d'animació ultra del Málaga Club de Futbol el president del club va escriure a twitter que els catalans són "escòria".

28/04/2017 Política

Segons informa La Directa la nit de dijous dia 20 d'abril un jove va morir a Màlaga apallissat per Álex Cordal Céspedes i Alberto Ross que van ser detinguts juntament amb Enrique Castillo i Adolfo Garcia Gómez (els dos primers acusats d’homicidi i els altres d'encobriment). Els detinguts formarien part del grup Frente Bokerón (d’ideologia neonazi i espanyolista) que ocupa un dels gols de l'estadi del Málaga Club de Futbol.


Sembla que la ideologia espanyolista-racista d’una part dels aficionats del M.C.F. també es compartida pel president del club que el passat dia 26 d’abril va escriure a twitter que els catalans són "escòria".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid