Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Indraestructures
Caminada reivindicativa La Canonja Vila-seca per recuperar l'antic camí
24/03/2017 Territori

Entitats de la Canonja i Vila-seca s'uneixen en una caminada reivindicativa per reclamar l'obertura d'un camí històric i important com és el GR-92.

Per aquest motiu convoquen a la sortida de l'Ajuntament de la Canonja i Vila-seca a les 11.15h d'aquest diumenge (dia 26).  Quan les comitives arribin al punt intermig, on es talla el camí, a la T-315, tallaran la via durant deu minuts. La solució proposada és la construcció d’un pas elevat o qualsevol altra alternativa que permeti el pas de vianants i ciclistes per aquest camí amb totes les garanties de seguretat. En l'acte hi participaran l'Ateneu Popular la Mina, la Canonja 3 i el Casal Popular el Rebotim, de Vila-seca.

Cal remarcar que aquest camí, que uneix, en una part, els termes de Vila-seca i la Canonja està tallat des de fa anys. Mentre l'Ajuntament de la Canonja reclama una solució al Govern de la Generalitat, aquest .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid