Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia feixista
Arran Lleida reviu el No-Do i publica una paròdia contra l'Ajuntament de Lleida per la polèmica pels carrers franquistes
23/03/2017 Drets i Llibertats
Aquest matí, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista de Lleida, ha difós a través de les seves xarxes socials un vídeo on una parodiava del No-Do, noticiari setmanal del règim franquista, relatava la polèmica sobre les 3 militants d'Arran Lleida que hauran d'anar a judici la setmana vinent per haver retirat plaques franquistes de la ciutat.

Amb aquest vídeo que ja té més de 1.000 visualitzacions a Facebook, Arran ha volgut fer mofa de la negativa de l'alcalde Àngel Ros juntament amb el suport del seu grup el PSC Lleida i també de C's, PP i l'abstenció del PDCat, de retirar del nomenclàtor dels carrers els 9 noms de personatges franquistes que encara queden.

A més, Arran Lleida ha convocat una CONCENTRACIÓ SOLIDÀRIA pel dimarts 28 de març, coincidint amb el dia i el moment previ del judici als 3 joves encausats, a les 10h a la Paeria fins als jutjats (c/Canyeret).
Valora
Vídeos
El No-Do a Lleida #ForaNomsFranquistes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid