Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Acte unitari per la independència a Santa Coloma de Farners
17/03/2017 Política

Aquest dissabte, Taula de forces polítiques i socials per la independència (TFPS) ha organanitzat un acte unitària per la Independència. La TFPS està formada per er les entitats La Sega, 1640, Òmnium, Farners per la Independència ANC, i els partits, ERC, CUP, MES i PDeCAT.

L'acte comptarà amb els parlaments de Benet Salellas, diputat al Parlament per la CUP; Teresa Jordà, diputada a les Corts espanyoles per ERC; Alfons Palacios presidedent del Moviment d’Esquerres;  Sergi Miquel, diputat al Parlament pel PDCAT; Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i Jordi Sànchez, president de l'Assemblea Nacionnal Catalana. Durant l'acte, la TFPS llegirà un manifest i també es recolliran signatures en suport al Pacte Nacional pel Referèndum 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid