x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola pública
La Plataforma en defensa de l'Escola Pública de Granollers se suma a les mobilitzacions per evitar el tancament de l'escola Mar Nova de Premià de Mar

Anima mestres, famílies i alumnes de l’escola Mar Nova a continuar endavant i fa una crida al món educatiu a manifestar el seu suport.

17/02/2017 Salut

La Plataforma en Defensa de l’Escola Pública de Granollersha emès un comunicat on manifesta la seva solidaritat i suport amb tota la comunitat escolar de l’escola Mar Nova de Premià de Mar, davant la decisió de tancament per part del Departament d’Ensenyament, després d’anys d’imposició i de barracons.

Pe a la plataforma, "una vegada més la Generalitat de Catalunya mostra la seva política educativa, basada en tancament de centres públics, tancament de línies de P3, ràtios altes, segregació escolar, retallades..., mentre afavoreix l’escola concertada i arriba a subvencionar escoles de l’Opus Dei. A més, el Departament està incomplint el seu compromís públic de no tancar centres escolars"

Tota la comunitat educativa de l’escola Mar Nova està lluitant en aquests moments per mantenir la seva escola i el seu projecte educatiu, rebent nombroses mostres de solidaritat.

Des de Granollers i en concret des de la Plataforma volem sumar-nos a aquesta lluita, deixant ben palès el nostre suport. La plataforma anima mestres, famílies i alumnes de l’escola Mar Nova a continuar endavant i fem una crida al món educatiu a manifestar el seu suport.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid