x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La fiscal Magaldi diu que va témer per la seva integritat

La fiscal en cap de Barcelona, Ana María Magaldi, vol denunciar una persona que diu que la va insultar i amenaçar a la sortida de la sessió del judici del 9-N de divendres passat

15/02/2017 Política

Ana María Magaldi (Girona, 1953) que com a fiscal en cap de Barcelona és la cap del fiscal que ha dirigit l’acusació pel 9-N (Emilio Sánchez Ulled, Lleida, 1965), vol denunciar una persona que diu que la va insultar i amenaçar a la sortida de la sessió del judici del 9-N de divendres passat. Magaldi diu que la van insultar: «Em van cridar feixista, ves-te'n de Catalunya, fora».

Casualment Magaldi -que forma part de la conservadora Associació de Fiscals i que en alguna ocasió s'ha negat a contestar als mitjans de comunicació en català quan fa rodes de premsa a Catalunya- és descendent d’una família italiana instal·lada a Girona el segle passat que va intentar estendre el feixisme per la ciutat de l’Onyar. Segons un article publicat a la Revista de Girona titulat "La immigració italiana a Girona entre els anys 1852 i 1936" Giuseppe Magaldi, que s’havia afiliat al Partit Nacional Feixista, no tenia gaire predicament entre els gironins i segurament per aquest motiu la secció gironina del partit feixista estava formada gairebé exclusivament per la família Magaldi (Giovanni di Giuseppe Magaldi, Giuseppe di Giovanni Magaldi, Salvatore di Antonio Magaldi, Maddalena i Maria Magaldi).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid