x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP-Crida per Girona afronta el debat sobre la segregació escolar

La formació aborda aquest tema en la recta final de les jornades “Girona Est, quina escola volem?”

14/02/2017 Educació
La CUP-Crida per Girona ha reclamat que es prioritzi la lluita per acabar amb la segregació escolar als centres educatius de la ciutat. Ahir al ple de l’Ajuntament de Girona, la regidora Laia Pèlach va demanar explicacions al govern respecte a les noves adscripcions a centres de secundària de la ciutat. Segons Pèlach, el govern sociovergent està fent passos enrere en la lluita per l’equitat educativa i contra la segregació escolar.

Així, La regidora ha volgut destacar la contradicció que suposo que mentre s’està duent a terme un procés deliberatiu sobre planificació escolar, es tiri pel dret amb una qüestió com les adscripcions de centres de primària i secundària sense consultar en cap sentit la comunitat educativa. És en aquest sentit que en el ple d’ahir va voler recordar al govern que la LEC preveu que la decisió de les adscripcions es faci “amb la participació dels ajuntaments”.

Debat a Girona Est

Precisament el tema de la planificació educativa i la gestió del procés d’admissió des dels municipis centrarà el debat de la quarta sessió de les jornades “Girona Est, quina escola volem?”, que tindrà lloc demà dimecres a les 19h al centre cívic Onyar. Aquest cicle d’actes promoguts per la CUP-Crida per Girona s’estan duent a terme durant el mes de gener i febrer amb l’objectiu reflexionar i debatre sobre el model educatiu pel què cal apostar als barris que conformen el sector.

Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid