Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sexisme
Campanya a Osona: "Les disfresses no amaguen les agressions sexistes!"
23/02/2017 Gènere
Des de les assemblees osonenques d'Arran i diversos nuclis osonencs del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), així com des d'Eskerdats, assemblea de joves de Roda de Ter i la Trabucaire i l'assemblea de joves de Taradell s'ha iniciat una campanya contra "les agressions i actituds sexistes als carnavals de la comarca."

En una nota de premsa expliquen que "A les portes d'un nou Carnestoltes, ens veiem obligades un any més a denunciar les agressions masclistes que es donen en espais de festa."

Denuncien que "Els tocaments indesitjats, les mirades lascives, els insults i els menyspreus són agressions masclistes que no podem tolerar ni justificar amb l'excusa de la disbauxa, l'alcohol o les drogues." Per als col·lectius  que han desplegat aquesta campanya de sensibilització  "Les disfresses no amaguen les actituds sexistes. Per un Carnaval de totes i de tots, NO és NO. Les joves estimem qui volem, quan volem i com volem!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid