Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CICLE: REVOLUCIÓ RUSSA
Sylvia Pankhurst va ser una una gran defensora i divulgadora de la Revolució d'octubre i els seus assoliments

Sobretot referent als drets de les dones i a la millora de les seves condicions de vida

13/01/2017 Història
Aquest dijous el Col·lectiu Aurora Picornell ha iniciat el cicle dedicat al centenari de la Revolució russa amb una conferencia a la Llibreria Lluna a càrrec de la professora de la Universitat de Madrid (URJC) Eva Palomo,

En la conferencia ha destacat la trajectòria de Sylvia Pankhurst com a sufragista en l'Anglaterra de principis del segle XX. Arrel de la I Guerra mundial, va fer campanya denunciant els interessos que la van perllongar. Va ser una gran defensora i divulgadora de la Revolució d'octubre i els seus assoliments, sobretot referent als drets de les dones i a la millora de les seves condicions de vida. Feminista, socialista i després comunista, Pankhurst va ser una valenta pionera en diverses lluites com l’anticolonialisme, l’antiracisme i més tard l’antifeixisme.

A continuació hi ha hagut un debat sobre la postura de Sylvia Pankhurst davant les problemàtiques del moment històric que va viure i les relacions del sufragisme amb altres moviments socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid