x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Caminada popular des de Sant Celoni en contra de la construcció de la carretera Illes-Sant Marçal

"Diem 'no' a la resolució del Departament de Territori sobre la carretera de les Illes"

11/01/2017 Territori

Aquest diumenge, 15 de gener, la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny ha organitzat una caminada des de la plaça Comte del Montseny a les 10.30h fins a la rotonda de Campins en contra de la construcció de la carretera Illes-Sant Marçal, una carretera que pot ser més a prop tenint en compte la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat en què hi donava llum verda (amb condicions)

La Coordinadora considera que, que la Declaració emesa per la Ponència Ambiental, és un intent groller d'enganyar l'opinió pública amb una resolució que pretén ser salomònica, quan en realitat afavoreix els interessos dels promotors d'aquest projecte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid