Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
L'ANC anuncia mobilitzacions en solidaritat amb Carme Forcadell

El 15 de desembre concentracions davant dels ajuntaments i el 16, a les 9 del matí davant la seu del TSJC a Barcelona

04/12/2016 Política

El president de la l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, va donar a conèixer ahir les mobilitzacions previstes pels pròxims dies 15 i 16 en motiu de la declaració que ha de fer Carme Forcadell davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El dijous 15 a les 8 del vespre es llegirà un manifest davant de tots els ajuntament de Catalunya. El mateix dia 16, a les 9 del matí, es convoca una concentració davant de la seu del TSJC.

Jordi Sánchez ho va anunciar ahir a Sant Quirze del Vallès en el marc de la trobada dels membres dels secretariats locals de les 21 seus territorials que té l’ANC al Vallès Occidental. Aquest cop també hi eren especialment convidats els que ho havien estat altres anys i ara fan altres tasques. En total van ser 100 persones les que es van aplegar  en un sopar informal.

Entre els assistents hi havia diversos membres de la comarca de l'actual Secretariat Nacional i també l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, que els va donar la benvinguda a la ciutat.

De tots els antics membres dels secretariats locals, la presència que va aixecar més expectació va ser l'actual presidenta del Parlament, Carme Forcadell. En el seu parlament va remarcar la necessitat que l’empenta decidida que ha tingut sempre l’ANC segueixi ben viva en els propers mesos. Va assegurar que l’actual majoria parlamentària independentista va a totes i que entre uns i altres la força del procés és imparable.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid