Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
feminicidis
Homenatge a la dona assassinada de El Morell
19/12/2016 Gènere

Aquest matí la comunitat educativa de l’Institut El Morell ha organitzat un acte per manifestar el rebuig a la violència masclista per l’assassinat de la mare d’una alumna del nostre centre durant el passat cap de setmana.

Membres de l’Ampa,  l’alumnat del centre, el PAS i el claustre de professorat s’han reunit al pati de l’institut on el director Jaume Ramon Ribé ha llegit un text on s’hi expressa que la tasca educativa només pot estar vinculada a un compromís ferm per evitar que aquestes situacions es reprodueixin. Els docents de l’institut ebrenc s'han compromés a posar tota l’energia perquè el seu treball diari, des de les tutories i des del nostre dia a dia per treballar cap a la sensibilització adreçada a erradicar les mostres de violència. 

Una vegada acabada la lectura del text s’ha demanat un minut de silenci i s’ha escoltat un fragment del Cant dels Ocells de Pau Casals

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid