Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
Una veïna de Torredembarra recull joguines per repartir-les al poble
30/11/2016 Economia
Ca la Dolors és un petit bar-restaurant de Torredembarra la mestressa del qual, la Dolors Cubells, ha volgut iniciar una campanya solidària per tal d'ajudar a les famílies més necessitades de Torredembarra en una època tan delicada com és el Nadal. Segons ella, “des de darrere de la barra es veu la crua realitat que molts amics, coneguts i familiars estan patint diàriament” i lamenta que “hi ha gent que realment ho està passant molt malament”.

Donada aquesta situació, la Dolors ha decidit iniciar una recol·lecta de joguines per tal de donar-les a les famílies locals que es trobin amb més dificultats econòmiques. La Dolors explica, que “hi ha famílies que no es poden permetre ni tan sols comprar una simple joguina al seu fill o filla durant aquestes festes nadalenques i això és una cosa que com a poble i com a societat no ens hauríem de permetre”. “És evident que els polítics estan ocupats arreglant els seus propis problemes, per tant només ens tenim els uns als altres per intentar solucionar els nostres”, afirma la propietària del petit establiment.

Ca la Dolors recollirà joguines fins al dia 23 de desembre al mateix bar (Camí de l'Era número 37, Torredembarra) i a continuació les lliurarà a entitats socials torrenques per tal que les redistribueixin entre aquelles famílies de la vila que ho necessitin. Segons ella, aquesta és només una primera acció, ja que “la solidaritat s'ha de prolongar més enllà de Nadal”. “Ja va sent hora que el poble ajudi al poble i anem fent petites mobilitzacions d'aquest estil perquè després de gairebé 10 anys de crisi potser alguns veuen brots verds en la macroeconomia, però els que treballem en la microeconomia no els veiem ni de lluny” conclou la Dolors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid