Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
A punt per la mobilització "Per la democràcia" a les Fonts de Montjuïc

La imatge que es vol aconseguir aquest diumenge és la d'unitat de tots els actors sobiransites i demòcrates en contra dels atacs de l'Estat i la justícia espanyola contra el procés, els càrrecs electes i les institucions de Catalunya

11/11/2016 Política
A punt per la mobilització "Per la democràcia" a les Fonts de Montjuïc A punt per la mobilització "Per la democràcia" a les Fonts de Montjuïc

Tot a punt per la mobilització d'aquest diumenge a les Fonts de Montjuïc. Ja hi ha 150 autocars confirmats d'arreu de Catalunya per a la concentració del 13-N a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, que organitzen l'ANC, Òmnium i l'AMI en defensa dels càrrecs electes i les institucions catalanes, davant els atacs de l'Estat i la justícia espanyola.

La xifra d'autocars és un indicatiu de la gent que pot arribar a assistir a la concentració. La zona (Plaça Espanya) ja està molt ben comunicada, i els 150 autocars confirmen que hi haurà un desplaçament important del territori cap a Barcelona.

L'acte començarà a les 12 hores, durarà una hora aproximada, i servirà per visibilitzar el suport de la societat a totes les persones i institucions catalanes. A més, donarà un fort protagonisme als càrrecs electes del món local i als parlamentaris, especialment a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, expresidenta de l'Assemblea.

El 13-N també hi haurà presència de les lleis que el Parlament ha impulsat i que l'Estat i el Tribunal Constitucional han frenat. La imatge que es vol aconseguir aquest diumenge és la d'unitat de tots els actors sobiransites i demòcrates en contra dels atacs de l'Estat i la justícia espanyola contra el procés, els càrrecs electes i les institucions de Catalunya.

El lema de la mobilització, Per la democràcia, és una mostra de la intenció de les entitats perquè partits i societat civil omplin Montjuïc, més enllà del sentiment independentista. La crida de les entitats és per a tots els demòcrates, de manera que independentistes i Comuns es trobaran plegats a l'hora de defensar els càrrecs electes.

Valora
Vídeos
13--N
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid