x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
S’ha publicat el Bacàvia. El joc del Països Catalans

Bacàvia és un joc de taula que mitjançant estratègia, coneixements i atzar es proposa d'una manera lúdica divulgar i reflexionar al voltant dels Països Catalans.

03/10/2016 Harmonies de lluita

S’ha publicat el Bacàvia. El joc del Països Catalans És un joc de taula que vol contribuir d’una manera lúdica al reconeixement i difusió de la nació, a través de l’estratègia, els coneixements i l’atzar. Bacàvia és un joc de taula que es proposa d’una manera lúdica divulgar i reflexionar al voltant del nostre espai compartit: els Països Catalans.

El projecte Bacàvia es proposa: - contribuir a la visibilització del nostre àmbit cultural i nacional - incrementar el coneixement dels Països Catalans entre la seva població - ajudar a que circuli la creativitat i el coneixement humà a través d’una llicència creative commons no comercial - donar suport a un producte cultural 100% quilòmetre zero, finançat en bona part per micromecenatge i sense ànim de lucre - fer créixer la minsa presència de la llengua catalana en el món dels jocs de taula - reivindicar en positiu la voluntat de continuar sent Països Catalans.

El Bacàvia ha estat ideat i editat per Joan Pons Valls, desenvolupador de l’econacionalitarisme i entusiasta del disseny de jocs de taula, i compta amb un disseny gràfic net i minimalista a càrrec d’en Jordi Padró Farré @garbuixgrafic El Bacàvia surt a la llum pública a partir d’una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami que va començar el dia 27 de setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid