Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
S’ha publicat el Bacàvia. El joc del Països Catalans

Bacàvia és un joc de taula que mitjançant estratègia, coneixements i atzar es proposa d'una manera lúdica divulgar i reflexionar al voltant dels Països Catalans.

03/10/2016 Harmonies de lluita

S’ha publicat el Bacàvia. El joc del Països Catalans És un joc de taula que vol contribuir d’una manera lúdica al reconeixement i difusió de la nació, a través de l’estratègia, els coneixements i l’atzar. Bacàvia és un joc de taula que es proposa d’una manera lúdica divulgar i reflexionar al voltant del nostre espai compartit: els Països Catalans.

El projecte Bacàvia es proposa: - contribuir a la visibilització del nostre àmbit cultural i nacional - incrementar el coneixement dels Països Catalans entre la seva població - ajudar a que circuli la creativitat i el coneixement humà a través d’una llicència creative commons no comercial - donar suport a un producte cultural 100% quilòmetre zero, finançat en bona part per micromecenatge i sense ànim de lucre - fer créixer la minsa presència de la llengua catalana en el món dels jocs de taula - reivindicar en positiu la voluntat de continuar sent Països Catalans.

El Bacàvia ha estat ideat i editat per Joan Pons Valls, desenvolupador de l’econacionalitarisme i entusiasta del disseny de jocs de taula, i compta amb un disseny gràfic net i minimalista a càrrec d’en Jordi Padró Farré @garbuixgrafic El Bacàvia surt a la llum pública a partir d’una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami que va començar el dia 27 de setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid