Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Llach als jubilats: "Musculeu-vos, que us necessitarem"

La sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana Jubilats per la Independència ha celebrat avui la seva assemblea anual per agafar forces per un any on caldrà confirmar el referèndum previst pel setembre pel president de la Generalitat de Catalunya. El president de la sectorial de jubilats, Josep Janés, ha justificat la trobada perquè "hi ha molta gent gran que està passant dificultats,algunes de les quals es resoldrien a la República Catalana".

04/10/2016 Política

Lluís Llach ha demanat els jubilats catalans que es preparin perquè aquest any serà "definitiu". El diputat de Junts Pel Sí ha reconegut que "és possible" que arribi el moment on "el Govern no pugui arribar a tot arreu, i us tornem a necessitar a vosaltres". Llach ha conclòs amb un "musculeu-vos", que ha animat el centenar llarg de jubilats que omplien l'auditori del Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona, a l'assemblea anual dels Jubilats de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Sànchez: "Les peticions de la Fiscalia demostren la debilitat de l'Estat"
El president de l'ANC; Jordi Sànchez, ha assegurat als assistents que "quan la Fiscalia renuncia a incloure les acusacions de malversació de fons públics en l'acusació Mas, Rigau i Ortega, no ho fa perquè no en tinguin ganes, ho fan perquè implicaria demanar penes de presó".

Sànchez ha explicat que "no ho fan perquè no en tinguin ganes, sinó perquè enviar a la presó polítics electes per posar urnes comporta una factura que l'Estat no està disposat a pagar davant la Unió Europea", i ha conclòs que "això demostra la debilitat de l'Estat i la vergonya aliena que en senten alguns".

Jordi Sànchez també ha destacat que la proposta del referèndum "ens dóna una capacitat de majoria molt més gran que la que ens va donar el 27S". Sànchez ha destacat que durant aquest any caldrà donar suport als "72 diputats independentistes" perquè, "sols, no poden doblegar l'Estat, us necessitaran a vosaltres i a tots nosaltres"

Reyes: "Les properes generacions no es mereixen viure pitjor que nosaltres"
El diputat de Junts Pel Sí, Eduardo Reyes, ha començat la trobada comentant l'actualitat: "Jo havia votat sempre el PSOE perquè pensava que estava a favor dels drets de les persones, i resulta que només estan a favor dels seus barons". Reyes ha afegit que la gent gran són els que entenen millor que "les properes generacions no es mereixen viure pitjor que nosaltres" i que per això mereixen que "aprofitem aquests anys per ajudar a construir la República Catalana".

La sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana Jubilats per la Independència ha celebrat avui la seva assemblea anual per agafar forces per un any on caldrà confirmar el referèndum previst pel setembre pel president de la Generalitat de Catalunya. El president de la sectorial de jubilats, Josep Janés, ha justificat la trobada perquè "hi ha molta gent gran que està passant dificultats,algunes de les quals es resoldrien a la República Catalana".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid