Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Assemblea de Jubilats per la Independència amb la participació de Llach, Reyes i Sànchez
03/10/2016 Política

La sectorial de Jubilats de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà la seva assemblea del 2016 a Barcelona aquest dimarts. La trobada començarà a les 10 del matí al  Col·legi Major Sant Jordi (passatge Ricard Zamora, 4-8). S’hi esperen prop de 200 participants.

Més de dues mil persones, s’han “apuntat” a la Sectorial dels Jubilats. Independentment de quina hagi estat l’activitat professional de cadascú durant la seva vida laboral, es tracta d’un col·lectiu de dones i homes “amb maduresa, amb experiències diverses, amb il·lusió, ganes, esperit i energia;  homes i dones que, pels coneixements adquirits, podem i volem fer aportacions profitoses per l’ideal de la independència de Catalunya”.

Aquesta Assemblea Sectorial pot arribar a ser una de les més nombroses i riques en experiències, perquè pot acollir tothom qui ha acumulat durant anys de treball i esforç, en professions i feines ben diverses, “uns coneixements que ara volem aportar en defensa d’aquells guanys socials més immediats per a nosaltres: la seguretat i continuïtat de les pensions i del conjunt de prestacions, socials i econòmiques de l’estat del benestar. Així mateix, volem que aquests guanys estiguin assegurats per als nostres fills i els nostres néts”.

I com a resum, assenyalen: “Les nostres experiències, coneixements i voluntats, sumats, ens ajudaran a aconseguir per a ells un futur millor, un futur que sabem que només podem assolir amb la independència del nostre país”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid