x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
El Moviment 30/03 convoca una concentració de suport a Joan Coma a Vic

La concentració coincideix amb la data que el regidor de Capgirem Vic ha estat citat a declarar a l’Audiència Nacional Espanyola a Madrid acusat d’un delicte d’incitació a la sedició

21/10/2016 Drets i Llibertats
El Moviment 30/03 convoca per dilluns dia 24 una concentració de suport a Joan Coma Roura, el regidor de Capgirem Vic que està citat aquell mateix dia a declarar a l’Audiència Nacional espanyola acusat d’un delicte d’incitació a la sedició. La concentració serà a les 5 de la tarda a la plaça Major de Vic, davant de l’ajuntament. La plataforma de suport a Joan Coma convoca també a una roda de premsa dilluns a les 10h del matí amb la participació de representants de les organitzacions que donen suport a la campanya.
 
Les convocatòries van a càrrec del Moviment 30/03 que és una plataforma transversal de suport al regidor creada la primavera passada arran de la primera petició de la Fiscalia de l’Audiència Nacional. Joan Coma Roura va ser imputat per unes paraules en el ple de l’Ajuntament de Vic del 9 de desembre passat en el marc del debat d’una moció de suport a la Declaració del 9-N del Parlament de Catalunya. En concret, en el moment que va apel·lar a la desobediència per aconseguir la independència i va dir que “per fer la truita, primer s’han de trencar els ous”.
 
Ahir, dijous 20, el Moviment 30/03, que recull el nom del dia que Coma Roura va rebre la primera citació judicial sobre el cas, va fer una concorreguda assemblea, amb la participació de diverses persones a títol particular, però també d’organitzacions i partits polítics, com l’ANC, Òmnium Cultural, PDCat, ERC, la CUP, En Comú Podem o Capgirem Vic. A l’assemblea es va fixar l’estratègia a seguir a través d’una campanya de suport després que aquesta setmana Coma Roura rebés la citació formal.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid