Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplecs
David Fernàndez presentarà "L'Atles de la corrupció als Països Catalans” l’Aplec del Sénia

Amb el lema “Pas a pas, fem Aplec”, el proper dissabte 15 d’octubre arriba a Vinaròs la sisena edició de l’Aplec del Sénia

06/10/2016 Cultura
L’organització d'aquesta jornada està formada per joves dels diferents pobles del voltant del riu Sénia i té com a objectiu fer de l’Aplec una trobada cultural, festiva i reivindicativa que defensa una cultura i una llengua pròpia compartida en el territori. A més, es pretén donar vida a una zona, normalment, oblidada per les institucions ja que és la perifèria de la perifèria.

Durant la jornada del proper dia 15 es podran trobar activitats per a tots els gustos. Començarà amb una fira d’entitats en què participaran diferents associacions de caire cultural i reivindicatiu d’arreu del territori i actuació del col·lectiu Dansa de Dansants. Després de l’èxit de l’any passat, la Muixeranga de Vinaròs i la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta guiaran una cercavila pel centre del poble que començarà a La Pèrgola (Passeig de Colom), on estarà situada la fira, i s'acabarà a la Carpa de l’Atlàntic. Allí es durà a terme el dinar popular i el concert del grup emergent del territori “La Mà Per La Paret”.

Seguidament, el periodista i activista David Fernàndez farà una de les primeres presentacions de l’”Atles de la corrupció als Països Catalans” i, mentrestant, els més menuts podran gaudir d’un espectacle de contacontes. I per acabar el dia i donar-li el punt més festiu a la jornada, la xaranga Curteta i Bona guiarà el correbars pel centre de Vinaròs abans del sopar popular i l’inici dels concerts de Smoking Souls, Orgull de Classe i Maskarats.

Els tiquets del dinar, el correbars i les entrades dels concerts es poden adquirir des d’ara als punts de venda que apareixen al cartell. El mateix dia 15 també es podran comprar durant la fira d’entitats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid