Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#DemocraciaBadalona,
Concentració de suport al govern de Badalona a la porta dels jutjats de la població

Concentracions de suport al Govern democràtic badaloní els dies 25 i 26 d’octubre a les 9.30 a la porta del Jutjat de Badalona (carrer d’en Prim, 32 de Badalona)

25/10/2016 Política

Guanyem Badalona en Comú ha fet una crida a concentrar-se aquest dimarts i demà  a les 9.30 a la porta del jutjat (carrer d'en Prim, 32 de Badalona) per manifestar el seu suport a les persones que han d'anar a declarar i alhora per expressar el rebuig a la maquinària de l'estat que coacciona la llibertat local.

Els regidors de Badalona investigats per un possible delicte de desobediència per l'obertura de les dependències municipals el passat 12-O es presentaran davant del jutge que investiga la causa després d'una denúncia del PP.

Aquest dimarts ha estat citat el primer tinent d'alcalde i regidor de Badalona Habitable, Oriol Lladó (ERC); el tinent d'alcalde i regidor de Badalona Democràtica, José Antonio Téllez (Guanyem Badalona en Comú), i la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger (ERC).

Dimecres ho faran la quarta tinent i regidora de Badalona Educadora, Eulàlia Sabater; a la regidora de Participació, Fàtima Taleb, i al regidor d'Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, tots tres de Guanyem Badalona en Comú.



Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid