Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#DemocraciaBadalona,
Concentració de suport al govern de Badalona a la porta dels jutjats de la població

Concentracions de suport al Govern democràtic badaloní els dies 25 i 26 d’octubre a les 9.30 a la porta del Jutjat de Badalona (carrer d’en Prim, 32 de Badalona)

25/10/2016 Política

Guanyem Badalona en Comú ha fet una crida a concentrar-se aquest dimarts i demà  a les 9.30 a la porta del jutjat (carrer d'en Prim, 32 de Badalona) per manifestar el seu suport a les persones que han d'anar a declarar i alhora per expressar el rebuig a la maquinària de l'estat que coacciona la llibertat local.

Els regidors de Badalona investigats per un possible delicte de desobediència per l'obertura de les dependències municipals el passat 12-O es presentaran davant del jutge que investiga la causa després d'una denúncia del PP.

Aquest dimarts ha estat citat el primer tinent d'alcalde i regidor de Badalona Habitable, Oriol Lladó (ERC); el tinent d'alcalde i regidor de Badalona Democràtica, José Antonio Téllez (Guanyem Badalona en Comú), i la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger (ERC).

Dimecres ho faran la quarta tinent i regidora de Badalona Educadora, Eulàlia Sabater; a la regidora de Participació, Fàtima Taleb, i al regidor d'Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, tots tres de Guanyem Badalona en Comú.Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid