Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Badalona recorda al Che en el 49è aniversari del seu assassinat

El Comitè Internacionalista format per més de 30 entitats de la ciutat organitza l'acte

04/10/2016 Internacional

l Comitè Internacionalista fara una acte d’homenatge al revolucionari argentí a la plaça que porta el seu nom. Com cada any des de 1997, Badalona recorda la figura del Che Guevara el día del seu assassinat a mans de la CIA a Bolívia. L’acte es durà a terme el proper dissabte dia 8 d’octubre a les 12h a la Plaça del Che, ubicada al barri de la Salut, just davant del mercat municipal.

L’acte s’iniciarà amb una batucada del grup Kapaoltis, i durant l’acte es podrà gaudir de música en viu a càrrec del cantautor xilè Alvaro i d’una exposició fotogràfica sobre el Che, a més de la xerrada que durà a terme Victor Rios, lligat a Badalona i en els darrers anys coneixedor in situ de la realitat llatinoamericana . 

Finalment, es farà una ofrena floral al monument del Che per part de tots els participants que ho vulguin. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid