Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FIRES DE SANT NARCÍS DE GIRONA
Arriben les 17es Fires Populars de Girona

Diverses entitats de la ciutat s’organitzen un any més per potenciar les activitats de caràcter participatiu i popular

27/10/2016 Harmonies de lluita
Un any més, diverses associacions de Girona s’han organitzat per programar les Fires Populars, que aquest any arriben a la seva 17a edició. En aquesta ocasió, les entitats que hi participen són l’Ateneu 24 de Juny, el Casal independentista El Forn, l’associació de reggae Rise Up, l’Agrupament Escolta i Guia de Vista Alegre i el Barrufet Rondinaire. Tots els actes són de franc.

Entre les activitats més destacades hi ha el pregó alternatiu, que anirà a càrrec de la plataforma Girona Acull (divendres 28), el “bicicrucis” (dilluns 31), el 5è Sant Pere Rock organitzat pel Forn (divendres 4), els concerts davant de l’Ateneu 24 de Juny (diversos dies) o el concert de reggae de Rise Up (5 de novembre), entre d’altres. Una de les novetats d’enguany és el concurs “No Pastanaga” organitzat pel cau de Vista Alegre, que durarà totes les Fires.

Les Fires Populars de Girona van néixer ara fa 17 anys impulsades per l’Ateneu 24 de Juny, amb la voluntat de potenciar les activitats de caràcter popular i participatiu a les Fires de Sant Narcís més enllà de la programació oficial de l’Ajuntament. Durant aquests anys la iniciativa s’ha celebrat de forma ininterrompuda, i desenes d’entitats i col·lectius gironins s’hi han implicat en les diferents edicions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid