Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Convoquen una manifestació antifeixista a la Vila de Gràcia
03/09/2016 Drets i Llibertats

El Moviment Popular de Gràcia (MPG) ha convocat una manifestació a les 10.30 d'aquest dissabte en contra del feixisme. Davant  l'anunciada marxa de la ultradreta, motivada pel tancament de la llibreria Europa.

Tot i que el l'MPG, celebra el tancament de la llibreria, "un mèrit que atribueixen a la lluita al carrer", alerta que cal vigilar de prop l’aparició de nous punts de difusió del feixisme.

En aquesta línia també s'¡ha expressat la CUP Capgirem Barcelona que ha criticat a la conselleria de Governació per haver-la autoritzat.

Cal recordar que l'Ajuntament de Barcelona impedirà reobrir la Llibreria Europa a la que ha estat fins ara la seva ubicació, al carrer Sèneca de la barcelonina Vila de Gràcia, perquè no té llicència. Després de ser precintada a principis de juliol per ordre judicial, en un operatiu policial on van ser decomissats prop de 15.000 llibres nazis i negacionistes, la llibreria, que portava funcionant més de 20 anys sense llicència, no podrà tornar a obrir a la mateixa localització, ja que el Pla d'Usos vigent del barri no li permet optar-ne a una de nova.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid