Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Centenars de persones a Gràcia exigeixen el tancament de la llibreria Europa

Pintades de caire feixista a la façana de la botiga de martxandatge independentista 'Mai morirem', del barri barceloní

 

21/07/2013 Política

Ahir a la tarde, gairebé unes 300 personeses van manifestar al districte de Gràcia contra la celebració d'un acte de caire feixista de les joventuts de Democràcia Nacional, partit nazi español, que se celebrava a la Llibreria Europa. La manifestació estava convocada per la CUP conjuntament amb altres organitzacions de l'Esquerra Independentista i antifeixistes. Els manifestants també van demanar el tancament de la llibreria.

A l'acabar la marxa, 4 manifestants van ser identificats i retinguts durant una llarga estona.

 

Pintades feixistes a la façana de la botiga "Mai morirem"

La nit anterior,  la botiga de martxandatge independentista 'Mai morirem' , situada al carrer Torrent de l'Olla del barri barceloní, va patir  un atac vandàlic. Uns ultres, precisament de la secció jove de Democracia Nacional van fer unes pintades a la persiana de l'establiment, segons informava Nació digital

Concretament l'han "decorat" amb unes banderes cèltiques complementades amb la signatura de l'organització espanyolista. Una de les dependentes de 'Mai morirem' va explicar que ella mateixa ha tatxat la pintada i va col·locar un 'No' al damunt però que no pensa denunciar l'acte.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid