Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Guanyem Badalona en Comú recrimina a Xavier García Albiol que menteixi sobre la piscina olímpica a Badalona

La formació demana no utilitzar per fer guerra política la victòria olímpica de la badalonina Mireia Belmonte. El nou govern es va trobar una partida de 2 milions d’euros, molt inferior a la que requeria el projecte, i que havia estat retallada substancialment pel govern local del PP al maig del 2015.

12/08/2016 Política

Guanyem Badalona en Comú ha respost a les declaracions via Facebook del president català del Partit Popular, regidor a l’Ajuntament de Badalona, diputat al Parlament i senador al Senat espanyol, Xavier García Albiol, en que acusava l’actual govern municipal (format per Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA) de “carregar-se el projecte” d’una piscina olímpica a la ciutat.

La formació acusa el Partit Popular de mentir, aprofitant el ressò mediàtic de la victòria olímpica de la nedadora badalonina Mireia Belmonte. El regidor de l’organització i actual titular de la Hisenda local, José Téllez, ha explicat àmpliament per xarxes socials que “el nou govern no ens hem trobat cap projecte ni, el més important, cap partida econòmica per portar-lo a terme”. El regidor detalla que la partida d’inversions destinada a equipaments esportius aprovada al pressupost del 2014 era de 3,5 milions d’euros, molt lluny dels prop de 14 milions d’euros que els tècnics municipals van estimar del cost total del projecte i que l’ex-alcalde havia reconegut en la mateixa roda de premsa de presentació. Una partida que, a més, va ser retallada en 1,5 milions d’euros el darrer ple del mandat del Partit Popular, via modificació pressupostària.

La portaveu de Guanyem Badalona en Comú, Anna Pérez, lamenta que el Partit Popular de Badalona, a través del seu regidor-diputat-senador, aprofiti un dia d’orgull per la ciutat, com és que una de les seves veïnes aconsegueixi una medalla d’or olímpica, per atacar el govern municipal. “Albiol va vendre fum sense cap projecte real darrere, i ara ho vol utilitzar políticament sense explicar com una Badalona amb les necessitats que té, socials i en manteniment i reparació dels equipaments esportius, es podia costejar un macro-projecte com el d’una piscina olímpica”. La portaveu també ha recordat que l’actual equip de govern impulsa un ambiciós procés participatiu on es decidiran 14 milions d’euros (el 45% del total) del paquet d’inversions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid