Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Masclisme
El cantautor Muerdo no actuarà al Festival BioRitme, després dels comentaris masclistes

L'organització de BioRitme Festival ha volgut aclarir que "el concert de Muerdo, previst dins la quarta edició del festival, ha estat cancel·lat"

02/08/2016 Gènere

El responsable de premsa de BioRitme Festival ens ha tramès un correu per aclarir que el cantant Muerdo, que havia d'actuar el proper dia 26 d’agost al festival Bioritme de Vilanova de Sau, finalment no realitzarà l'actuació prevista. 

L'organització del BioRitme Festival ha publicat al seu perfil de Facebook el següent comentari:

"Davant la situació plantejada durant el cap de setmana i després de contactar amb l'artista, l'organització de BioRitme Festival informa que el concert de Muerdo, previst dins la quarta edició del festival, ha estat cancel·lat."

Alguns grups musicals, com Pirat's Sound Sistema han enviat un missatge de felicitació a l'organització del festival per la decisió. El grup Roba Estesa s'ha congratulat d'aquesta cancel·lació amb el comentari "Tant com a grup com individualment, les integrants de Roba Estesa volem mostrar el nostre suport a la vostra decisió, i rebuig total a les seves declaracions. La lluita és de totes, dalt i baix dels escenaris!"

El cantautor murcià Muerdo va provocar fa pocs dies una polèmica a les xarxes socials després de penjar uns seguit de comentaris masclistes el següent en el seu facebook.

Com ja vam comentar a l'anterior notícia, el cantautor (que a més a més de fer mofa de la lluita feminista es declara seguidor del catalanòfob Pérez Reverte) havia d'actuar el dia 26 d’agost al festival Bioritme de Vilanova de Sau, però finalment els organitzadors han cancel·lat l'actuació. Es donava la paradoxa que el festival tingués com eslògans “Música, ecologia,natura, consciència”, fet que algunes persones van considerar contradictori vist el comportament de Muerdo.


Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid