Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Les platges de l'Ametlla de Mar considerades les més verges per tercer any consecutiu

L'any passat, en la 6a campanya, l'Ametlla també va obtenir 7 guardons

23/07/2016 Territori

Ecologistes en Acció va lliurar ahir a la sala de Plens de L’Ajuntament de Deltebre, els distintius de la VII Campanya de Platges Verges 2016 amb els següent objectiu: "Valorar i felicitar des del punt de vista ecològic i de preservació del Medi,els esforços de municipis i Entitats per mantenir les platges dels seus termes municipals lluny de la massificació i alteració, tant urbanística com humana, del seu entorn natural".

L’acte de lliurament dels premis ha tingut la presència de varis alcaldes i regidors-regidores dels diferents municipis participants en aquesta VII edició del guardó, així com també de les entitats conservacionistes que han participat en projectes de regeneració i protecció d’aquestes platges.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Deltebre Lluís Soler i per la Tinenta d’alcalde Anna Giménez, que han actuat com amfitrions en el lliurament dels premis d’ enguany. El President d’Ecologistes en Acció de Tarragona i L’Ebre Miquel Llop ha fet la presentació dels  guardons.

Els municipis que han obtingut el guardó “Platges Verges” d’Ecologistes en Acció han estat:

L’Ametlla de Mar amb 7 guardons a les platges del Torrent del Pi, Santes Creus, L’Estany Podrit, L’Illot, Port Olivet, Cala de la Llenya i Caleta del Cap de l’Àliga.

Tarragona amb 5 guardons a les platges de Cala Fonda, Calabecs-Roca Plana, Cala Jovera, Cala dels Capellans-Cala Romana i La platja Llarga.

Deltebre amb 3 guardons a les platges de La Bassa de L’Arena, la Marquesa i la Punta del Fangar.

Alcanar amb 2 guardons a les platges de Timbes de Sòl de Riu i Aiguamoll de Sòl de Riu.

Viladecans amb 2 guardons a les platges de La Pineda de cal Francès la Platja del Remolar.

L’Ampolla 2 guardons per la Platja de Cala Maria i la platja dels Capellans

Creixell 1 guardó per la platja del Gorg de Creixell

Torredembarra 1 guardó per la platja dels Muntanyans i un guardo per la Platja del Canyadell compartit amb Altafulla.

Altafulla 1 guardó per la platja del Canyadell compartit amb Altafulla.

Sant Carles de la Ràpita 1 guardó per la Platja del Trabucador.

Amposta 2 guardons per la Platja dels Eucaliptus i La Platjola

Sant Jaume d’Enveja 1 guardó per la Platja del Serralo.

A l’apartat de reconeixements s’han fet els següents:

A  l’Associació Mediambiental La Sínia, pels seus treballs de recuperació i preservació de Tamarit i la Platja d’Altafulla- El Vinyet

A GEPEC-Ecologistes de Catalunya per la seva tasca a favor de la costa de Torredembarra.

A la Plataforma per la Defensa de L’Ebre per la seva tasca a favor de la preservació dels cabals del riu que contribueixen a la conservació de la costa ebrenca.

A destacar que hi ha un augment progressiu tant del nombre de platges com de municipis que opten a aquest guardó. Aquest any han optat tres municipis més que a l’edició anterior de 2015 un total de 12  i en quant a platges guardonades hem passat de 23 de l’any anterior a les 28 Platges d’enguany.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid