Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#DeuAnysFeslloch
Clou amb èxit el Feslloch'16

La nit s'allargarà fins albirar el sol amb les sessions dels discjòqueis a l'escenari Escarbat

10/07/2016 Cultura

#DeuAnysFeslloch que clouran hui amb la confluència dels millors talents musicals del País Valencià, com Sva-tersAuxili o Mox Nox, i amb una de les bandes de reggae més en forma del panorama internacional, Train to Roots, segons informa La Veu del País València.

Els sards, enamorats de Castelló, i de la nostra llengua, marquen en roig, en el calendari, les dates en què han de trepitjar la Plana Alta. Presenten el seu nou treball autoproduït, Home, una sòlida base de ‘roots reggae’ amb pinzellades de música electrònica. Un disc amb un caràcter valencià, ja que han col·laborat en la gravació grups com Aspencat i Auxili. Lletres compromeses i un directe contundent que pujarà la temperatura i les ganes de festa a l'escenari Ovidi en aquesta tercera revetlla de Feslloch.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid