Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita Sindical
“Decidim”, lema del XI Congrés de l’STEI Intersindical

Es farà a Ses Cases des Mestres (Santa Maria)
Els dies 13 i 14 de maig

10/05/2016 Laboral

Els dies 13 i 14 de maig el Sindicat de Treballadores i Treballadors INTERSINDICAL de les Illes Balears (STEI INTERSINDICAL) celebrarà el seu XI Congrés, amb el lema “DECIDIM”. Tendrà lloc a Santa Maria del Camí a Ses Cases des Mestres.

Durant dos dies 130 congressistes treballaran sobre la ponència d’organització i estatuts  i sobre la ponència marc d’acció sindical. 

Assistiran a l’acte inaugural membres de la Confederació Intersindical, la Intersindical Alternativa de Catalunya, la Intersindical Valenciana, STEILAS d’Euskal Herria, així com membres de partits polítics, sindicats i organitzacions de les Illes Balears. També hi assistirà el senyor  Miguel Àngel Duhalde, secretari d’Educació de CETERA (Confederación de Trabajadores de la Educación de la República Argentina) i la senyora Maída Francisca Díaz Padilla del  Secretariat de la Direcció Nacional del SNTECD (Sindicato Nacional de Trabajadores de la Educación, la Ciencia y el Deporte) de Cuba.

"A l’STEI INTERSINDICAL estam convençuts que el nostre model sindical és el més adient per al sindicalisme del futur, i aquest fet ens compromet a seguir avançant i consolidar-nos en els sectors on vàrem néixer i a estendre la nostra Intersindical a altres sectors, plantejant alternatives organitzatives, de mobilització i d’actuació a les noves realitats que afloren en els diferents àmbits en què podem actuar. 

A més, en els moments que vivim –en què es continuen retallant els drets bàsics de la ciutadania i desmantellant els serveis públics i en què és més necessari que mai defensar la llengua catalana, la nostra cultura i el territori– ha de ser més present que mai per evitar errors d’un passat no gaire llunyà. Ens cal un sindicat fort, obert a la participació de la seva afiliació, garant dels drets que ens volen arrabassar, adaptat als nous temps i als nous reptes que hem d’afrontar, però fidel a l’esperit i a les ganes de revolta democràtica que ja eren ben nostres fa quasi bé 40 anys. Entre totes i tots 'DECIDIM' ", remarca el sindicat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid