Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Ruptura
Càrrecs institucionals de la CUP i els presidents d'ÒC i l'ANC acompanyaran l'alcaldessa de Berga als jutjats

La justícia ha citat a declarar Montse Venturós, alcaldessa de Berga,  per haver fet cas omís a la retirada de l’estelada

04/04/2016 Política

Demà dimarts a les 11.30 del matí, Montse Venturós, alcaldessa de Berga, declararà al Jutjat d'Instrucció número 1 de Berga per no haver retirat una estelada del balcó de l'ajuntament de Berga en les passades eleccions del 27 de setembre.

Desenes de regidors i alcaldes de la CUP d'ajuntaments que han estat requerits per l'Audiència Nacional per haver aprovat la moció en suport a la declaració del 9N acompanyaran a l'alcaldessa. Hi seran també els diputats de la CUP-CC, Benet Salellas, Albert Botran, i Joan Garriga, així com els presidents els presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sàncez i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

El consistori recorda que la decisió de fer cas omís als requeriments de la Junta Electoral Central de retirar l’estelada del balcó de l’Ajuntament de Berga responia també a la mateixa voluntat popular ja que es tracta d’un acord aprovat per Ple en data de 6 de desembre de 2012.

Concretament en aquest Ple es va aprovar la moció presentada per l’Assemblea Nacional de Catalunya de Berga (ANC Berga) en la que el consistori berguedà s’adheria a la campanya ‘Penja-la i no la despengis fins a la independència’, consistent en la col·locació de banderes estelades als balcons i edificis de Berga i en la col·locació de manera permanent de la bandera estelada en llocs públics i visibles de Berga, entre ells al pal central de la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Berga.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid