Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Accions pel Dret a l'habitatge a Mallorca
27/04/2016 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques a Mallorca, ha convocat tres dies d'accions per tal d'afrontar la problemàtica de l'habitatge i la pobresa energètica. I per això convoquem les següents accions:

Dimecres 27, a les 18:30h, Casserolada davant la seu del Partit Popular (Carrer Palau Reial, 10), per tal d'exigir que no interposin un recurs d'inconstitucionalitat contra la Llei 24/2015 en el darrer Consell de Ministres abans de la dissolució de les Corts i l'anunci de noves eleccions.

Dijous 28, a les 11:00h, als Jutjats de Sa Gerreria, presentació de recursos en les execucions hipotecàries en curs per tal de demanar la suspensió i que es veri qui si les hipoteques estan titulitzades.

Divendres 29, a les 10:30h, Protesta davant l'o cina de recuperacions de Bankia (Carrer Aragó no 48), per tal de denunciar la mala fe i mala conducta d'aquesta entitat que es tradueix en la manca de solucions reals i adequades i en falsedats en les negociacions que duen a les famílies a un patiment gratuït i innecessari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid