Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TRANSPORT PÚBLIC
Vaga parcial d’autobusos de TMB

Convocada pel 3 de febrer per debatre noves mobilitzacions

26/01/2016 Laboral

Els sindicats CGT, ACTUB, COS, CNT, Bescanvi Sindical, USOC i PSA  han una vaga parcial per al dia 3 de febrer, entre les 10 h i les 16 h. L’objectiu de la jornada és permetre que tots els treballadors que ho vulguin puguin assistir a l’assemblea que es farà a les 12 h del migdia a les Cotxeres de Sants.

Els sindicats hi explicaran la situació actual en què es troba la negociació del conveni col·lectiu amb TMB i hi proposaran noves mesures de pressió per desencallar les converses amb l’empresa.

Cal recorar que el treballador del Metro de TMB han convocat tres dies de vaga. La primera, el proper dimarts, un dia abans que la d'autobusos i les altres dues el 22 i 24 de febrer, coincidint amb el Mobile World Congress.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid