Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una carta de Robert Sabater (alcalde de Viladamat) es difon àmpliament per les xarxes socials

Robert Sabater, batlle de la CUP a Viladamat, ha penjat un escrit a les xarxes socials on afirma que la decisió de la CUP no el representa

06/01/2016 Política

El membre de la CUP i alcalde de Viladamat (amb el 78% dels vots) Robert Sabater ha penjat un escrit a les xarxes socials exposant les seves opinions personals en relació a la decisió presa diumenge pel Consell Polític i el Grup d’Acció Parlamentària de la CUP. El text que ha estat compartit per més d'un centenar d'usuaris de facebook és el següent:


“Independentista de naixement, d'esquerres per coneixement i després de 14 anys de militància a la CUP, de 14 anys de dipositari hores, forces i esperances, avui 14 anys després, i davant la irresponsabilitat i immobilisme de JxS, el vergonyós paper d'ERC, l'ANC i els mitjans de comunicació, l'electoralisme fastigós de CSQP i el greu error estratègic que suposa, a aquestes altures, la decisió presa diumenge passat pel Consell polític de la CUP de dir no a l'acord, decisió que no entenc ni comparteixo. Avui 14 anys després dic obertament que la decisió de la CUP no em representa.

Com diu un bon amic, si les teves decisions polítiques només es justifiquen amb la coherència potser no estàs fent política sinó només ètica.


Aquesta vegada ens tocava escollir, assumir contradiccions, sí JxS no estaven a l'altura del moment ser-hi nosaltres, desemmascarar la seva estratègia... però no, hem amagat el cap sota l'ala, hem decidit no fer política sinó només estètica, com deia en David Fernàndez no hem deixat ni començar el partit, un partit que hauríem dominat i controlat.
El més greu de tot però és que la decisió de cometre aquest nefast error estratègic no ha estat presa per la CUP, sinó que han estat el conjunt d'organitzacions parasitàries i prepolitiques que tenen l'organització segrestada des de la creació de la coalició Crida Constituent.


Unes organitzacions i les cito (EnLluita, Lluita Internacionalista i Corrent Roig...) que a més de no aportar cap redit ni experiència ni política ni electoral, i d'actuar com a autèntics paràsits de la CUP, han aconseguit, amb la complicitat d'alguns, trencar l'equilibri intern i d'aquesta manera carregar-se la imatge pública i desestructurar l'organització política més democràtica, més neta, més justa, més transparent i més esperançadora de tot el sud d'Europa.
De moment no abandono ni la militància, ni el compromís amb el poble, ni la lluita per una vida més lliure i més digne. Simple i obertament dic que la decisió de la CUP no em representa.


El temps i la raó jutjaran i posaran a cadascú al seu lloc.

Visca la Terra!”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid