Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PUERTO RICO
Puerto Rico pot ser transferit per Estats Units a un altre Estat

El Departament de Justícia dels Estats Units reitera que Puerto Rico és un territori sota els poders plenaris del Congrés dels EUA

05/01/2016 Internacional

El Departament de Justícia dels Estats Units va reiterar ahir al Tribunal Suprem federal que el govern nord-americà té la capacitat legal de "cedir" l'illa de Puerto Rico a qualsevol altre Estat, així com atorgar la seva independència o convertir-lo en un dels seus estats, perquè és un territori sota els poders plenaris del Congrés dels EUA.


En el resum del cas de Puerto Rico contra Sánchez Valle, el Departament de Justícia federal va basar la seva opinió sobre l'actual condició política illenca, d'Estat Lliure Associat (ELA), en una sèrie d'opinions, decisions judicials, informes i anàlisis de la pròpia Casa Blanca de fins a dues dècades enrere.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid