Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
transport públic
La CUP Capgirem Barcelona dóna ple suport a les mobilitzacions d’Stop Pujades i a les vagues del Metro
19/01/2016 Drets i Llibertats

La CUP Capgirem Barcelona ha manifestat el seu suport a les concentracions de la plataforma Stop Pujades té plantejades demà per una reducció del preu del Transport Públic a a diverses parades de Metro, així com a una acció amb Assemblea a les 20h a l’estació de Sagrera.

La formació recorda que  l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), abans presidida per Santi Vila i ara per Josep Rull com a conseller de Territori i Sostenibilitat, va decidir bàsicament per l’any 2016 congelar, amb algunes excepcions, el preu de les tarifes del Transport Públic.

En aquest sentit Stop Pujades va manifestar que exigeix: “La tornada, com a mínim, a les tarifes de 2013 a tots els títols de transport en totes les zones i la gratuïtat per a estudiants i persones aturades. Una taula social del transport públic on es decideixi la tarificació i que la T-Mobilitat sigui 100% pública i engegar un procés participatiu per definir entre totes quina T-Mobilitat volem.”

Vagues al metro

La formació també ha donat suport a les vagues  que les Assemblees de treballadors i treballadores de Metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) van decidir el passat 14 de gener pel 2 de febrer de 10h a 15h i dos dies de vaga de 24h pel 22 i 24 de febrer en resposta a l’estancament de la mesa negociadora de conveni en relació a la precarietat laboral, la descongelació salarial i la limitació de l’actual reforma laboral.

Per a la CUP Capgirem Barcelona "És temps d’abaixar els preus del transport públic, és temps de recuperar drets laborals i salarials perduts en anys anteriors"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid