Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Girona aplegarà l'AN de la CUP

El Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària de la CUP-CC han ratificat els 4 escenaris de votació

19/12/2015 Política

La sessió extraordinària i conjunta del Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària de la CUP-CC -que s'ha celebrat avui a Artés- ha ratificat la proposta de reglament per a l'Assemblea Nacional del 27 de desembre -que s'aprovarà a la mateixa assemblea com a primer punt de l'ordre del dia- i per tant ha ratificat les quatre opcions de votació ja conegudes.

L'alta participació que es preveu a l'assemblea, amb 1.700 persones inscrites fins avui, ha fet que se n'hagi hagut de canviar la localització d'Esparreguera a Girona (al Complex Esportiu Palau). Els organitzadors han subratllat, però, que el Teatre de La Passió havia donat totes les facilitats per a l'assemblea i reunia tots els requisits per a la trobada, però que s'ha quedant petit davant el ritme d'inscripcions. Per motius tècnics, també s'ha canviat el sistema de votació que finalment es farà amb un comandament, cosa que permet reduir temps de recompte. L'assemblea es preveu que comenci a les 9h i s'acabi a les 6h de la tarda.

4 escenaris de votació

A - Sí a l'acord, Sí a Mas: L’acord és una proposta global pel que fa al pla de xoc d’emergència social, la ruptura amb l’Estat i el procés constituent, que la CUP negocia amb Junts pel Sí.

B - No a l'acord, No a Mas: Esgotar les negociacions per buscar un president de consens i, si no, eleccions

C - No a l'acord, Sí a Mas: Per evitar noves eleccions

D - No a l'acord, No a Mas: Buscar l’abstenció de Catalunya Sí que es Pot i, si no, noves eleccions

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid