Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
Lloll Bertran, Mercè Martínez, Màrius Serra i el ‘Peyu’ ja són a la Meridiana fent ‘Via Lliure’

L’Assemblea presenta el vídeo de motivació ‘Tu ets decisiu’ quan falten 15 dies per la Diada. També fa una crida directa a omplir del tram 3 al 91. D'altra banda, milers de persones es van aplegar dissabte passat a Lloret

26/08/2015 Política

L’ANC ha publicat un vídeo de motivació per fomentar les inscripcions a la Via Lliure que porta per títol: ‘Via Lliure 2015: Tu ets decisiu’. Diverses personalitats catalanes com Màrius Serra, Lloll Bertran, el ‘Peyu’ (Lluís Jutglar) i Mercè Martínez hi apareixen amb diversos punters i expliquen que seran a la ‘Via Lliure’ per defensar alguns dels eixos que es representaran el pròxim 11 de setembre: Democràcia, Diversitat, Cultura i Educació, Justícia Social...

El vídeo combina imatges de les mobilitzacions dels últims anys per la Diada amb imatges de la Meridiana buida, ocupada només per alguns punters al mig, i acaba amb la següent crida: “Donarem Via Lliure als nostres somnis. Hem de tornar a omplir els carrers. Farem Via cap a la República Catalana i, per aconseguir-ho, tu ets decisiu!”.

Un altre vídeo, fa a una crida directa a omplir del tram 3 al 91, on hi ha la major part de zones amb menor ocupació de la Meridiana. 

 A Sants, comencem abans 27A

També amb la Via Lliure en l’horitzó, l’Assemblea ha preparat per demà dijous un gran assaig de l’acció que es durà a terme a la Meridiana la pròxima Diada. Amb el lema ‘A Sants, comencem abans 27A’, tothom qui ho vulgui podrà participar en aquesta acció organitzada en el marc de les festes majors de Sants (27 d’agost / 19.00 de la tarda / Rambla Badal (Entre els carrers de Sants i Pavia). L’acte comptarà amb la presència deJordi Sànchez, president de l’ANC i Toni Albà serà el mestre de cerimònies.

És important recordar que per avui mateix l’Assemblea ha convocat una reunió per a 200 responsables de diverses zones de la Meridiana a l’Escola Sagrada Família de Sant Andreu, on se’ls explicaran alguns detalls i instruccions importants per a tenir en compte durant la Diada. Josep Sabaté, coordinador de mobilització, hi serà i atendrà als mitjans.

Milers de persones a Lloret

La campanya d’estiu de l’Assemblea continua i aquest dissabte Lloret va ser l’escenari de l’acte central de l’eix d’Innovació. L’acte va comptar amb la presència de milers de persones al llarg del dia i, en els discursos finals, el president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, va recordar que només l’èxit de l’11S garanteix guanyar el 27S i que, per això, els catalans encaren la “Diada més transcendental” dels darrers anys. Sànchez va indicar també que el 27 de setembre caldrà escollir entre “independència o decadència”. “Cadascú de nosaltres podem ajudar a resoldre dubtes per tenir un país millor”, ha conclòs.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid