Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ViaLliure11S
L'ANC de la Vila de Gràcia omplirà "Pi i Margall" de colors

Amb parlaments de David, Fernàndez, Carme Forcadell i Jordi Sànchez

17/08/2015 Política
L’ ANC de Gràcia impulsa l’acte d’assaig gracienc de la #ViaLliure11S aquest dimarts 18 d’agost, a les 19 hores, en plena Festa Major, amb l’objectiu d’aplegar entitats, ciutadania gracienca, i visitants a favor de la independència del nostre país.

Omplirem Pi i Margall de colors, fent referència als deu eixos protagonistes de la Via Lliure de l’Onze de Setembre d’enguany a la Meridiana.

L’ANC com a entitat impulsora hi aporta un centenar de voluntaris, que faran possible que tot surti com s’espera. En acabar l’acte, que serà dinamitzat per en Quim Vila, hi haurà els parlaments d’en Jordi Sánchez, gracienc i president de l’ANC, la Carme Forcadell, membre de la candidatura Junts Pel Sí i expresidenta de l’ANC, i en David Fernández, gracienc i membre del grup parlamentari de la CUP.

Les activitats preparades per la nostra territorial a plaça Joanic hauran començat avui dilluns 17 amb un sopar popular, amenitzat pel Mag Sergi, i a les 11 de la nit l’esperat concert de Brams.

Demà dimarts des de quarts de 12 del migdia tenim preparat un taller de màscares per la mainada, un taller de swing, i un vermut popular per acabar d’arrodonir el matí. I a partir de les 7 de la tarda convoquem tothom per omplir Pi i Margall de colors.

Acabat aquest acte central i els parlaments posteriors, a les 9 del vespre, qui tingui gana podrà menjar botifarra. Els tiquets els podreu comprar allà mateix a la nostra parada, al preu de 5 €, que també inclou una consumició.

Més tard, a partir de 2/4 de 10 podrem gaudir de l’espectacle Gràcies Ovidi amb Paco Prieto, Arturo Gaya i Kike Pellicer. Clouran la gran jornada els amics de Rumb al Bar.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid