Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
L’ANC debat sobre la Catalunya Innovadora a Lloret de Mar

La Campanya d’Estiu arriba a la seva vuitena setmana

21/08/2015 Política

La setmana que l’ANC ha dedicat a la innovació arriba a la fi i per a tancar-la se celebrarà un acte central a Lloret de Mar aquest dissabte. Amb aquest (#ViaInnovació) ja seran vuit els eixos al voltant dels quals ha treballat l’Assemblea, i vuit els debats i reflexions que ja s’hauran reservat un lloc a la Via Lliure de la Meridiana que el pròxim 11 de setembre es convertirà en una onada d’il·lusió col·lectiva que desembocarà al Parlament.

Precisament per a generar aquest debat l’ANC ha inclòs en la programació de l’acte de Lloret dos espais: ‘Vine i pregunta’ i ‘Àgora’ que estaran oberts tot el dia (10.00 – 21.00) i comptaran amb la presència de diverses sectorials, entitats i col·lectius que contribuiran a enriquir el debat amb arguments i xerrades. Súmate, Parc Tecnològic de Girona, El País que Volem, Bus.cat o el director de la Politècnica de la Universitat de Girona seran alguns dels presents en aquests espais.

Per a més informació es pot consultar el programa en els següents enllaços: http://llxi.assemblea.cat/?page_id=57 i http://llxi.assemblea.cat/?page_id=7

La jornada comptarà amb altres activitats i actuacions per a petits i grans i a les 18.00 es formarà un punter humà gegant amb els assistents. A les 20.15 començaran els parlaments dels convidats que tancaran l’acte entre els quals destaquem la presència del president de l’ANC, Jordi Sànchez, el president de Súmate, Eduardo Reyes, la tertuliana Karmele Marchante, el Secretari d’Universitats i Recerca de Catalunya, Antoni Castellà, el Fundador del Sindicat Unió de Pagesos, Pep Riera i la Directora del Barcelona Institute of Science and Technology, Montserrat Vendrell.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid