Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Model de país
El GOB aposta per la retirada del projecte d'autopista Llucmajor-Campos
01/08/2015 Territori

Dijpus passat, el Ple del Consell va debatre sobre el pol·lèmic projecte d'autopista de Llucmajor a Campos que el PP segueix defensant i que demana que s'executi amb rapidesa. Tot i iaxí,  el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) continua apostant per la seva retirada.

Per l'entitat, "Ens semblen encertades les mesures provisionals que ha duit a terme el nou Consell de Mallorca. S’ha demostrat com amb criteri, voluntat i pocs costos econòmics es poden prendre mesures de prevenció d’accidents"

Reitera que com entitat ecologista, "rebutjam el projecte d’autopista presentat a l’anterior legislatura. És un model que no hi té cabuda a una illa de les nostres dimensions. Esperam que els nous polítics tenguin més seny i no vegin com a única solució una obra faraònica"

No els interessa una proposta menys sobredimensionada i menys consumidora de territori i dels recursos econòmics públics i una millora de la carretera per els usuaris. Posen com a  exemple, que mitjançant l’ampliació amb carrils de via lenta en els dos sentits de la carretera en aquells trams on sigui necessari, complementat amb mesures que millorin el transport públic tant en freqüència com en abaratiment del bitllet. "A més, recordam que hi ha altres alternatives al transport en vehicle privat per carretera. El tren segueix essent la millor opció i la que creim que s’ha d’impulsar com a transport més eficient" ha puntualitzat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid