Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
Ara és l’Hora considera imprescindible un punt d’inflexió en el ritme d’inscripcions per omplir la Meridiana

osep Sabaté ha demanat no caure en el desànim: “Portem quatre anys de feina molt ben feta i ara l’hem de culminar”

18/08/2015 Política

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han presentat avui les darreres novetats de la ‘Via Lliure’ que omplirà la Meridiana el pròxim 11 de setembre i han aprofitat per a demanar un punt d’inflexió i  un ”esforç extra” a la ciutadania, en paraules de Jordi Sànchez, ja que ens trobem a les portes d’una Diada “molt més important que les que l’han precedit”. Quim Torra ha apel·lat a la responsabilitat dels ciutadans en recordar que “tot el que passa al nostre país depèn de nosaltres”.

Els organitzadors han presentat la xifra d’inscrits a dia d’avui (170.000) que és lleugerament superior a la de l’any passat; malgrat la crida doncs, des de l’ANC i Òmnium s’han mostrat convençuts que la ciutadania respondrà, com ha fet els altres anys, i que la mobilització serà un èxit.

Per la seva banda, Josep Sabaté ha recordat que encara queden més 3 km de Meridiana per omplir, ja que hi ha un 60% del traçat amb una ocupació baixa o molt baixa (del tram 10 al 91). El coordinador de mobilització de l’ANC també ha especificat les darreres novetats i detalls de la Via Lliure, com l’urna gegant i les butlletes del 9N que ocuparan la part posterior de l’escenari per a remarcar que l’11S és “el pont” entre el 9N i el 27S.

La ‘Via Lliure’ al món

Durant les pròximes setmanes hi ha més de 40 rèpliques programades a tot el món, tal i com ha explicat Liz Castro, coordinadora internacional de l’ANC, qui ha repetit la necessitat “d’omplir els carrers amb determinació i un somriure”, ja que aquesta “és la millor manera d’explicar la nostra lluita al món”.

L’ANC també ha presentat un vídeo per a fomentar la participació a la Meridiana i la campanya publicitària d’exteriors que avui mateix s’ha iniciat i que es pot veure a marquesines i cartells de tot el país.

Valora
Vídeos
vídeo per a fomentar la participació a la Meridiana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid