Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ovidi
Exposició d’Antoni Miró pels 20 anys de vacances d’Ovidi Montllor a la Garrotxa

La Comissió Ovidi Montllor a la Garrotxa ha fet una crida a visitar aquesta magnifica obra de l’artista d’Alcoi per la seva qualitat i al mateix temps per els retrats tan expressius i que transmeten tant de l’artista, el cantant i el pallasso que era Ovidi Montllor.

09/08/2015 Cultura

L’exposició “l’Ovidi Popular”, de l’artista alcoià i amic personal de l’Ovidi Montllor, Antoni Miró continua viatjant arreu dels Països Catalans i aquest agost ens ha arribat a la Garrotxa.

L’exposició parteix del treball que des de fa anys va començar a fer l’Antoni Miró per homenatjar, recordar i reivindicar la figura de l’artista d’Alcoi. D’aquí en surten un seguit d’obres gràfiques digitals sobre paper i llenç que mostren diferents expressions, actituds i representacions de l’Ovidi Montllor.

Antoni Miró va cedir la seva obra a la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans i a Som Països Catalans perquè formi part de la commemoració dels seus 20 anys de vacances durant el 2015.

Gran part de l’obra és troba des de principis de mes i fins el 26 d'agost a Can Tista, Sant Esteve d’en Bas (C/ Sant Esteve, 3). L’horari d’obertura és: de dilluns a divendres de les 16:00h a les 20:00h.

A partir del 27 d’agost l’exposició continuarà voltant, però sense deixar la comarca i la trobarem a la sala de plens de l'Ajuntament de Mieres fins el 30 d'agost (C/ del Curreró, 5). Els horaris són dijous 27 inauguració a les 19:30h, divendres 28 de 9 a 14 i de 17 a 19, dissabte 29 de 10 a 13 i de 17 a 19 i diumenge 30 de 10 a 13.

També podeu anar a gaudir de tres quadres de la mateixa exposició a La Granja del Cacau, Plaça Cinema Colon d’Olot.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid