Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia
Versos Lliures commemora el 77è aniversari del bombardeig feixista a Granollers

És el cicle de poesia exponencial que organitza l'Esquerda, des de l’any 2009

28/05/2015 Cultura

El proper dissabte a les 12:30h. a l’Olla, bar de Roca Umbert de Granollers (C/ Enric Prat de la Riba, 77), aplegarà un nou recital de Versus Lliures sota el títol  “Assumiràs la veu” un clam de llibertat poètica. Una antologia que aplega 33 poetes d'arreu dels Països Catalans que han escrit 33 poemes per la llibertat. Es farà un vermut commemorant el 77è aniversari del bombardeig feixista a Granollers.

“Assumiràs la veu” és un llibre publicat per Edicions Terrícola, que van creure que, en aquests moments políticament i socialment transcendents per a la nostra nació, els creadors de la paraula havien de tenir una plataforma per a poder dir. I, d’aquesta manera, poder sumar la seva veu a la del clam majoritari d’un poble que vol ser escoltat i que camina decidit.

És el cicle de poesia exponencial que organitza l'Esquerda, des de l’any 2009

Des de l'inici, el cicle ha apostat perquè Granollers tingui una programació de recitals de qualitat i en un ambient acollidor. Després d'aquests anys, Versos Lliures forma part del paisatge cultural de la ciutat i del mapa literari dels Països Catalans.

Mostrant les millors veus de la poesia actual, tant de la nostra comarca com dels Països Catalans, Versos Lliures és l'essència del fet poètic viscut en comunitat.

En aquesta sisena edició del cicle i com sempre, Versos Lliures continua apostant per donar lloc a grans veus que es fan presents en espais petits i que ofereixen al públic grans vetllades col·lectives.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid