Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Suport polític amb els vaguistes de Movistar davant l'ordre de desallotjament

Després de la manifestació, els representants de BComú, ERC, la CUP, Guanyem Badalona i Cornellà han visualitzat la seva solidaritat en un acte davant les portes del Mobile World Centre

30/05/2015 Laboral

Abans d'iniciar-se la manifestació en suport amb els vaguistes de Movistar, ja es coneixia l'ordre de desallotjament de la botiga de plaça Catalunya on fa gairebé una setmana els treballadors protagonitzen una tancada.

Fins i tot, ja havien decidit que no s'oposarien al desallotjament. Tot i així, van assegurar que hauria una tercera ocupació en cas que Telefónica no s’avingui a negociar. Abans de la marxa, van rebre la visita d'Ada Colau, guanyadora de les eleccions a Barcelona, que va defensar que "una legítima reivindicació laboral no se soluciona desallotjant", i va demanar al dirigents de Movistar que es posin a negociar.

Cap a les 19 h del Parc de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, i va recorregut el centre de la ciutat. La manifestació estava encapçalada per una pancarta sota el lema “Telefónica, quan vulguis".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid