Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP obté representació als 4 municipis de les Terres de l'Ebre on s'havia presentat

Una regidoria a cada un dels municipis d'Alcanar, Deltebre, Tortosa i Ulldecona

26/05/2015 Política

La CUP era la primera vegada que es presentava a les Terres de l'Ebre, concretament als municipis d'Alcanar, Deltebre, Tortosa i Ulldecona i ha obtingut representació a cada d'un d'ells.

A Alcanar, Xavier Queralt, que encapçalava la llista, serà el regidor que entrarà a l'Ajuntament amb 460 vots que representa el 10,54%. 

A Deltebre, la formació ha obtingut el 8’53% del vots, és a dir, un total de 502. Amb aquestes dades, la cap de llista, Diana Santiago, serà la regidora de la CUP al consistori.

A Ulldecona, ha obtingut l’11’13%, o sigui 308 vots. Això equival a un regidor, que en aquest cas serà Raül Najas

Tortosa: CiU perd la majoria absoluta i despareixen els partits feixistes

En aquest marc, la CUP irromp a l'Ajuntament amb un regidor amb 930 vots, el que representa el 6’89%. Xavi Rodriguez serà el representant de la formació al consistori

La CUP Tortosa- Alternativa Ecologista, considera molt important la pèrdua de la majoria absoluta de CiU i el càstig dels veïns i veïnes de Tortosa que els ha fet perdre fins a 4 regidores per la seva "actitud caciquil i prepotent". També celebren de la mateixa manera la desaparició del consistori de PxC i el poc suport de Democracia Nacional amb només 61 vots del total.

A partir d'ara, la coalició s'ha compromés  a treballar també des de l’Ajuntament per a fer de Tortosa, Jesús, Reguers, Bítem, Vinallop i Campredó uns millors pobles per als seus veïns i veïnes. Així com a fer una forta oposició però a la vegada constructiva i propositiva, fiscalitzar l’activitat de sigui quin sigui el govern municipal resultant, i a posar la informació del que es fa a l’Ajuntament a l’abast dels veïns i veïnes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid