Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Els caps de llista de Guanyem Badalona en Comú voten fent una crida a la participació

Durant la jornada de les eleccions municipals del 24 de maig, Guanyem Badalona en Comú compta amb prop de 200 apoderats i apoderades als 45 col·legis electorals de la ciutat.

24/05/2015 Política
Els integrants de Guanyem Badalonaseguiran la nit electoral al Restaurant Vizio (Rambla, 16). L’atenció als mitjans de comunicació es durà a terme a partir de les 19.30h per a les primeres valoracions sobre la jornada d’aquesta jove candidatura

Durant la jornada de les eleccions municipals del 24 de maig, Guanyem Badalona en Comú compta amb prop de 200 apoderats i apoderades als 45 col·legis electorals de la ciutat. D'aquesta manera, tÉ presència en la totalitat de col·legis electorals de Badalona i les seves 204 meses electorals.

Dolors Sabater, candidata a l'alcadia de Guanyem Badalona en Comú, ha votat a les 11h al CEIP Lola Anglada (riera de Canyadó, 53) votant i "animant a la participació, avui, demà i sempre."

Jose Téllez, número dos de la candidatura, ha exercit el seu dret de vot a les 12h a l'escola Pau Picasso (c/ Pintor Pau Picasso 28-32).

Laia Sabater, número tres de la candidatura, ha votat a les 10h a l'Escola Llevant (av. de Martí Pujol, 110).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid