Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"No descartem implantar el debat sobre el dret a decidir a les comarques castellanoparlants"
23/04/2015 Entrevistes

Entrevista a Pedro Menacho, Eladio Cortés i Marcelo López, membres de Jóvenes d'Esquerra Unida-Izquierda Unida de Villena (Alt Vinalopó).

Els membres de la coalició d'esquerres ens expliquen la seua postura sobre el dret a decidir del País Valencià i com es veu des de les comarques castellanoparlants aquest dret. Ens responen a preguntes com si creuen que el País Valencià té dret a decidir, el treball polític que fan a la seua ciutat, i analitzen el panorama polític valencià entre altres.

Villena és un municipi valencià a la comarca de l'Alt Vinalopó, al nord-oest de la província d'Alacant (País Valencià). Limita amb Castella-la Manxa i la Regió de Múrcia per l'oest i amb les comarques de València pel nord. Compta amb 35.222 habitants (INE 2009) i és el 10é municipi més gran de les comaruqes d'Alacant i el 22é del País Valencià. En 1834 Villena s'afegeix a les comarques d'Alacant per decisió del govern espanyol, tot i que pertanyia a Múrcia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid