Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La CSC participa al VII Congrés de la Confederazione Sindicale Sarda

Paral·lelament es va celebrar una jornada de treball de la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat (PSNSE)

27/03/2015 Laboral

El sindicat sard Confederazione Sindicale Sarda celebrà el seu VII congrés a la localitat de Cagliari el passat diumenge 22 de març. Coincidint amb el 30è aniversari de la fundació de la central sindical sarda, el Congrés comptà amb la participació de més de 100 delegats/des congressuals que reescolliren en Giacomo Meloni com a Secretari general.

Així mateix, s’hi escolliren els nous càrrecs del sindicat i s’hi debateren les diverses ponències que definiran les línies de treball dels pròxims anys.

El congrés comptà amb la presència de càrrecs electes de l’illa i amb delegacions internacionals de Còrsega (STC), Vall d’Aosta (STV), País Basc (LAB) i els Països Catalans (Intersindical-CSC). El Secretari general de la CSC, Carles Sastre, representà la central sindical catalana. (

Trobada de representants de la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat (PSNSE)

Paral·lelament al congrés de la Confederazione Sindicale Sarda, se celebrà una jornada de treball de la PSNSE durant la qual s’analitzà la situació actual de la Plataforma i es debateren propostes estratègiques de cara al futur.

La CSC és un dels sindicats fundadors de la Plataforma i forma part de la coordinadora de l’entitat supranacional.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid